In de strijd tegen de COVID-19 pandemie heeft de Nederlandse overheid een verbod op grootschalige evenementen afgekondigd. Als gevolg hiervan zal de zomer van 2020 een zomer zonder WOO HAH! zijn. We begrijpen dat dit een hoop vragen bij jullie oproept. Hieronder vind je veelgestelde vragen en de antwoorden die je verder helpen! 

Is je vraag niet beantwoord? Stel deze dan via info@woohahfestival.com en dan komen wij zo snel mogelijk bij je terug!

FAQ

In de strijd tegen de COVID-19 pandemie heeft de Nederlandse overheid een verbod op grootschalige evenementen afgekondigd. WOO HAH! valt hier ook onder en zal daardoor dit jaar niet doorgaan. In 2021 keren wij terug op het evenemententerrein Beekse Bergen op 9-10-11 juli.

Kaartkopers hebben een mail ontvangen met daarin de keuze uit onderstaande opties. Kopers hebben tot 16 juni 2020 de tijd om een keuze door te geven via hun account op Ticketmaster.nl. 

1. Tickets bewaren
Zien we je op WOO HAH! 2021 op 9-10-11 juli 2021? Top! Door je ticket(s) te bewaren kun je alsnog van het festival genieten én help je WOO HAH! door deze onwerkelijke tijd heen. Je ticket(s) blijven automatisch geldig voor de vervangende datum, dus je hoeft hiervoor géén actie te ondernemen. Dit geldt voor je festivalticket(s), Camp WOO HAH! ticket(s), Parking ticket(s), Shuttlebus ticket(s) en Treinticket(s).

2. Voucher
Kun je niet op de nieuwe datum? Dan is een voucher je beste optie! De voucher vertegenwoordigt de volledige waarde van je aankoopbedrag (incl. servicekosten) en is tot 24 maanden na uitgifte geldig. De voucher is een digitaal tegoed op je Ticketmaster account en inwisselbaar voor tickets voor zowel WOO HAH! 2021 als WOO HAH 2022 die worden verkocht via Ticketmaster.nl. Met deze voucher kun je bijvoorbeeld ook wisselen van dag of je dagticket upgraden naar een weekendticket tegen meerprijs (zolang de voorraad strekt). Je hoeft de voucher niet in één keer te besteden en mocht je na 24 maanden het tegoed niet (geheel) hebben gespendeerd, dan krijg je automatisch het resterende bedrag terug. Als je een voucher aanvraagt, ontvang je een mail van Ticketmaster zodra de aanvraag is verwerkt en het tegoed verzilverd kan worden. Dit zal eind juli 2020 zijn.
Let op: Treintickets, borg voor camp WOO HAH! en slaapzak + kussen zijn uitgesloten van het digitale tegoed, je ontvangt deze als geldelijke restitutie

3. Ticket(s) doneren
Het is ook mogelijk om je ticket(s) te doneren. De donatie wordt geïnvesteerd in toekomstige talentontwikkeling projecten van WOO HAH! We zijn ontzettend dankbaar als je hiervoor kiest.

4. Restitutie van je aankoopbedrag
Ben je verhinderd op de nieuwe datum en wil je geen gebruik maken van de opties om een voucher aan te vragen of een donatie te doen? Dan kun je restitutie aanvragen. Op basis van de richtlijnen van de ticketregeling zal terugbetaling 1 maand na de nieuwe datum van het verplaatste evenement plaatsvinden. De terugbetaling van je aankoopbedrag (incl. servicekosten) zal dus uiterlijk 9 augustus 2021 plaatsvinden.

Ja, boekingen die zijn gemaakt bij de Beekse Bergen ten behoeve van WOO HAH! 2020 zullen geldig blijven voor WOO HAH! 2021, ook gekochte festivaltickets blijven geldig voor 2021. De hoofdboeker heeft een mail ontvangen waarin een voorkeur aangegeven kan worden. Let op: het is tot 14 juni 2020 mogelijk om een voorkeur aan te geven. 

Ja, upgrades voor Camp WOO HAH! blijven gewoon geldig in 2021. Ben je onverhoopt verhinderd op de nieuwe data? Dan is het ook mogelijk om je boeking om te zetten in een voucher die je later in kan zetten voor andere WOO HAH! tickets. Je kan ook je boeking in zijn geheel annuleren. De hoofdboeker van de Camp WOO HAH! upgrade heeft een mail ontvangen waarin een voorkeur kan worden aangegeven, dit is mogelijk tot 16 juni 2020. 

Ja, aanvullende tickets zoal Camp WOO HAH! ticket(s), Parking ticket(s), Shuttlebus ticket(s) en Treinticket(s) blijven geldig in 2021. Ben je onverhoopt verhinderd op de nieuwe data? Dan is het ook mogelijk om je boeking om te zetten in een voucher die je later in kan zetten voor andere WOO HAH! Tickets. Je kan ook je boeking in zijn geheel annuleren. Kopers hebben een mail ontvangen waarin deze keuze gemaakt kan worden. Kopers hebben tot 16 juni 2020 de mogelijkheid om hun voorkeur door te geven. 

We zijn afhankelijk van de tourplannen en beschikbaarheid van de artiesten voor 2021. Dit betekent dat de line up voor WOO HAH! 2021 er anders gaat uitzien. We sluiten niet uit dat artiesten die we op het oog hadden voor onze 2020 editie in 2021 alsnog op zullen treden. Later dit jaar zullen wij onze website updaten met de acts die 9-10-11 juli komen optreden op WOO HAH! 2021.

Voor deze kosten zul je zelf contact moeten opnemen met het hotel of de vliegmaatschappij waar je de boeking hebt gedaan. Wij kunnen hierin helaas niets voor je betekenen.

Wij gaan alleen over de verkoop van tickets via officiële verkoopkanalen van WOO HAH!. Heb je tickets gekocht via bijvoorbeeld Ticketswap, dan kun je contact opnemen met Ticketswap om daar te vragen naar de mogelijkheden.

Ja, gewonnen tickets en evt. aanvullende producten worden automatisch omgezet naar 2021.

Ja, festivaltickets en aanvullende tickets voor WOO HAH! 2021 dat zal plaatsvinden op 9-10-11 juli 2021 zijn per direct verkrijgbaar via woohahfestival.com/tickets. Later dit jaar updaten wij de website met de line-up voor WOO HAH! 2021.

Neem dan even contact op via info@woohahfestival.com, wij komen dan zo snel mogelijk bij je terug!