Vanwege de aanhoudende onzekerheid omtrent de geldende coronamaatregelen in juli is WOO HAH! festival 2021 geannuleerd. Ticketkopers ontvangen op korte termijn de ticketgelden (incl. servicekosten) terug op hun rekening. Volgend jaar keert WOO HAH! terug met een nieuwe editie op 8, 9 en 10 juli 2022. We begrijpen dat dit een hoop vragen bij jullie oproept. Hieronder vind je veelgestelde vragen en de antwoorden die je verder helpen!

Is je vraag niet beantwoord? Stel deze dan via info@woohahfestival.com en dan komen wij zo snel mogelijk bij je terug!

FAQ

Vanwege de aanhoudende onzekerheid omtrent de geldende coronamaatregelen in juli zal WOO HAH! festival 2021niet doorgaan. We hebben opties verkend om het festival te verplaatsen naar september. Maar zijn hierin ook afhankelijk van de beschikbaarheid van artiesten en het festivalterrein. Na het verkennen van vele opties en het uitwerken van talloze plannen blijkt helaas dat een editie van WOO HAH! gevuld met de beste live acts en alle fans dit jaar nog niet mogelijk gaat zijn

Uiteraard hebben we deze mogelijkheid onderzocht, maar helaas kunnen we niet de gehele editie opschuiven naar later in het jaar, vooral omdat we afhankelijk zijn van de beschikbaarheid van het terrein en van tourschema’s van de artiesten die op de line up staan. Omdat we het festival niet kunnen aanbieden met de standaard die jullie van ons gewend hebben we besloten om WOO HAH! 2021 niet door te laten gaan.

Alle kaartkopers van WOO HAH! 2020 en 2021 ontvangen het geld van de aangekochte ticket(s) op de rekening waarvan de betaling heeft plaatsgevonden. Je ticket wordt niet omgezet naar volgend jaar en komt automatisch te vervallen.

Alle kaartkopers van WOO HAH! 2020 en 2021 ontvangen het geld van de aangekochte ticket(s) op de rekening waarvan de betaling heeft plaatsgevonden. Je ticket wordt niet omgezet naar volgend jaar en komt automatisch te vervallen.

Het verschilt per bezoeker wanneer het geld wordt teruggestort op de rekening. Dit is onder meer afhankelijk van de ticket(soorten) die zijn besteld en van welke bank je gebruik maakt. Uiterlijk 1 mei is het geld teruggestort op je bankrekening. Mocht je tegen die tijd nog niks hebben ontvangen dan kan je contact opnemen met de helpdesk van Ticketmaster.

Nee, dat is niet mogelijk. We kiezen ervoor om alle ticketkopers te voorzien van een geldelijke restitutie. Tickets voor WOO HAH! 2022 zullen op een later moment verkrijgbaar zijn via woohahfestival.com

Nee, alle boekingen voor WOO HAH! komen te vervallen. Kaartkopers die een ticket icm accommodatie hebben gekocht krijgen via Beekse Bergen meer info over de terugbetaling van het orderbedrag.

Nee, de bezoekers die een upgrade voor Camp WOO HAH! hadden aangeschaft ontvangen het geld van de aangekochte upgrade(s) terug op de rekening waarvan de betaling heeft plaatsgevonden. Je upgrade wordt niet omgezet naar volgend jaar en komt automatisch te vervallen.

Nee, voor aangeschafte aanvullende tickets zoals Camp WOO HAH! ticket(s), Parking ticket(s) en Shuttlebus ticket(s) ontvang je het geld terug op de rekening waarvan de betaling heeft plaatsgevonden.

We zijn afhankelijk van de tourplannen en beschikbaarheid van de artiesten voor 2021. Dit betekent dat de line up voor WOO HAH! 2021 er anders gaat uitzien. We sluiten niet uit dat artiesten die we op het oog hadden voor onze 2020 editie in 2021 alsnog op zullen treden. Later dit jaar zullen wij onze website updaten met de acts die 9-10-11 juli komen optreden op WOO HAH! 2021.

Voor deze kosten zul je zelf contact moeten opnemen met het hotel of de vliegmaatschappij waar je de boeking hebt gedaan. Wij kunnen hierin helaas niets voor je betekenen.

Wij gaan alleen over de verkoop van tickets via officiële verkoopkanalen van WOO HAH!. Heb je tickets gekocht via bijvoorbeeld Ticketswap, dan kun je contact opnemen met Ticketswap om daar te vragen naar de mogelijkheden.

Ja, gewonnen tickets en evt. aanvullende producten worden automatisch omgezet naar 2022.

Nee, festivaltickets en aanvullende tickets voor WOO HAH! 2022 zullen later dit jaar beschikbaar komen via woohahfestival.com. Later dit jaar updaten wij de website met de line up voor WOO HAH 2022.

Neem dan even contact op via info@woohahfestival.com, wij komen dan zo snel mogelijk bij je terug!