Is het ook altijd al jouw droom geweest om een performance op WOO HAH! te geven? Dit jaar bieden wij jullie die kans met ons nieuwe concept: WOO HAH! Pressure Cooker

Wat is het?
In samenwerking met Talent Hub, UrbanLab040 en We Shape presenteren we de WOO HAH! Pressure Cooker een nieuw concept waarbij je samen met andere artiesten en producers plaatsneemt in de vakantiehuisjes bij het WOO HAH! festivalterrein. In een korte tijd zal je tracks produceren die je tijdens WOO HAH! 2019 live ten gehore gaat brengen. Elke dag zal je werken met een andere producer om zo je creativiteit maximaal te benutten.

Hoe gaat het in zijn werk?
In de week voorafgaand aan WOO HAH! (8 t/m 12 juli) nemen we met het Pressure Cooker project verschillende accommodaties over in het vakantiepark naast het WOO HAH! terrein. Er reizen drie producers af naar ons terrein die elk een huisje zullen betrekken. Gedurende de aanloop naar het festival zal je samen met groepsgenoten elke dag werken aan nieuw materiaal. Elke dag zal je samen met groepsgenoten plaatsnemen bij een andere producer, die op zijn beurt ook weer een eigen werkwijze met zich meebrengt. Op donderdag maak je samen met je groepsgenoten de keuze: wat zijn de beste tracks? Hoe gaat de performance eruitzien? En hoe zorgen jullie dat je dat weekend de stage gaat rocken?

Waar kan ik mij aanmelden?
Logischerwijs is er niet voor iedereen ruimte. Daarom is er op voorhand een selectieprocedure. Via onderstaand formulier kun je jezelf opgeven om deel te nemen aan de pressure cooker. In mei kiest een jury de beste inzendingen die uiteindelijk onderdeel gaan worden van het pressure cooker project.

Alleen volledig en serieus ingevulde formuleren worden in behandeling genomen door de jury. De minimumleeftijd voor deelname is 16 jaar. Deelnemers moeten in Nederland of België wonen. Lees voordat je jezelf registreert hier de huisregels en onze FAQ door.

Update 20-05: De gekozen deelnemers voor het Pressure Cooker project ontvangen bericht in week 21 

powered by Typeform