Algemeen

WOO HAH! vindt plaats op vrijdag 13, zaterdag 14 en zondag 15 juli op evenemententerrein Beekse Bergen in Hilvarenbeek (regio Tilburg).

Op vrijdag opent het festivalterrein om 19.00. De vrijdag is alleen toegankelijk voor bezitters van een weekendticket (incl. camping/ excl. camping). Het campingterrein opent deze dag om 13.00.

Op zaterdag zal het terrein openen om 13.30 en sluiten om 03.00.

Op zondag zal het terrein openen open om 13.30 en sluiten om 01.00

Op vrijdag is het festivalterrein geopend van 19.00 tot 03.00. De vrijdag is alleen toegankelijk voor houders van een weekendticket (incl./excl. camping). Het campingterrein opent die dag om 13.00. Let op: er zullen op dit moment nog geen acts optreden, het festivalterrein opent pas om 19.00.

Ons festivalterrein is op zaterdag geopend van 13.30 tot 03.00

Op zondag is het festivalterrein geopend van 13.30 tot 01.00

`

WOO HAH! is voor alle leeftijden, als je onder de 14 jaar bent dien je wel vergezeld te worden door een begeleider die 18+ is.

We raden bezoekers onder 14 aan niet te verblijven op de WOO HAH! camping en altijd vergezeld te worden van een begeleider ouder dan 18. Bezoekers onder 18 jaar krijgen een speciaal polsbandje.

Jazeker, je krijgt na het scannen van je ticket een polsbandje dat ons toont voor welke dag(en) je toegang hebt.

Met dit bandje ben je vrij om het terrein op en af te gaan.

Het is niet mogelijk je polsbandje te delen met andere personen.

Op het festivalterrein en de aangrenzende campingterreinen zijn geen geldautomaten beschikbaar. Tokens,sigaretten en merch kunnen wel met PIN worden afgerekend. Cash geld is dus eigenlijk niet nodig op WOO HAH! maar uiteraard kun je tokens ook met contant geld afrekenen.

Jazeker, voor een kleine vergoeding kun je gebruiken maken van onze lockers. De lockers bieden ruimte voor een jas en/of kleine rugzak. We raden je aan kostbare en grote items thuis te laten.

Het is niet toegestaan om grote tassen of rugzakken mee te nemen naar het festivalterrein, op de camping zijn ze wel toegestaan. Handtassen met het formaat van maximaal een A4 en een dikte van ongeveer 10 centimeter, zijn uitgezonderd en mogen wel mee naar het festivalterrein.

Op het festival kun je powerbanks aanschaffen van Pluggo die je telefoon kunnen opladen. Breng je eigen kabel mee voor het beste resultaat.

Jazeker, wij bieden o.a. aangepast sanitair aan. Hou er wel rekening mee dat een flink stuk van ons terrein zich in de (open) natuur bevindt waaronder grasvelden en een strand, 100% bereikbaarheid met rolstoel is dus niet gegarandeerd.
Wil je gebruik maken van een parkeerplaats dichterbij het festival? Stuur dan een mailtje naar info@woohahfestival.com

WOO HAH! kent diverse podia waaronder twee grote mainstages en twee stages die zich in een tent bevinden.

Yes, kijk voor de verschillende EHBO plekken op onze festival plattegrond. De plattegrond zal dichter op het festival te vinden zijn op deze website.

WOO HAH! wordt georganiseerd door MOJO en 013 Poppodium

De huisstijl voor WOO HAH! 2018 is ontworpen door Toykyo uit Gent

Huisregels

Dat er risico’s zijn bij het gebruiken van alcohol en/of drugs weet je wel. Kijk voor meer informatie en de gezondheidsrisico’s op www.drugsenuitgaan.nl en www.unity.nl

Je kan het privacy statement van WOO HAH! hier nalezen.

Drie dagen lang van muziek genieten, feesten en kamperen: wij kunnen niet wachten tot WOO HAH! van start gaat!

Hoe leuk feesten ook is, het is nooit helemaal zonder risico’s. Het is daarom goed te weten wat de risico’s zijn, van blaren, uitdroging tot het gebruik van alcohol. Kijk voor uitgebreide informatie op Celebrate Safe.

Op WOO HAH! willen we dat iedereen zichzelf kan zijn: ga fatsoenlijk en met respect met elkaar om. Onder invloed van alcohol en kunnen er ongewenste situaties voor komen. Nooit leuk. Respecteer elkaar. Help elkaar bij onveilige of onprettige situaties en zorg voor een sociale omgeving. Corrigeer elkaar waar nodig.

(Seksueel) geweld of (seksuele) intimidatie worden op WOO HAH! op geen enkele wijze getolereerd.

Mocht je worden lastiggevallen of je bedreigd voelen: doe hiervan melding bij de organisatie. Dit kan bij alle beveiligings- en EHBO-medewerkers. Zij vangen je op en nemen contact op met een leidinggevende binnen de organisatie die je verder kan helpen. Alle beveiligingsmedewerkers hebben een training gevolgd en weten hoe te handelen. Er is ook vrouwelijke beveiliging aanwezig. Bij de EHBO zijn deskundigen aanwezig die je kunnen opvangen.

Online melding doen kan ook. Voor directe assistentie neem je contact op via Facebook Messenger of je mailt naar info@woohahfestival.com

Bij grensoverschrijdend gedrag kun je aangifte doen bij de politie. De organisatie kan je hier desgewenst bij assisteren.
Uiteraard wordt met alle meldingen vertrouwelijk omgegaan.

Op www.centrumsexueelgeweld.nl staat meer algemene info over medisch en psychologisch adviezen en hoe je aangifte kan doen.

Overnachting/accommodatie

Jazeker, dit jaar kun je van vrijdag t/m maandag overnachten op ons campingterrein aangrenzend aan het festivalterrein.

Je kunt je eigen tent meenemen en overnachten op het campingterrein, hiervoor heb je een weekendticket incl. camping nodig.
Het campingterrein opent vrijdag 13 juli om 13.00 en sluit maandag 16 juli om 12.00

Ook is er de mogelijkheid te overnachten in de diverse bungalows, blokhutten en safaritenten van het vakantiepark van de Beekse Bergen. Voor meer info over deze accommodaties kijk je hier.

De camping is niet verplicht, maar het is wel de beste manier om WOO HAH! 2018 te ervaren. Al onze overnachtingsmogelijkheden bevinden zich recht naast het festival, zo rol je vanaf het festival zo je bed in en andersom!

Het programma van WOO HAH! gaat op vrijdag 13 juli en zaterdag 14 juli door tot 03.00. Op zondag 15 juli is het festival om 01.00 afgelopen.

Vanaf vrijdag 13 juli 13.00 openen de deuren van onze camping, deze zullen sluiten op maandag 16 juli om 12.00

Yes, naast slapen in een tent zijn er ook diverse bungalows en blokhutten te huur voor diverse gezelschappen. Wil je dus de ideale ervaring voor jou en je vriendengroep? Kijk dan deze site na voor meer info rond de diverse accommodaties.

Bekijk voor alle prijzen, eisen en benodigdheden voor het huren van een bungalow op deze site.

Om te overnachten op de reguliere WOO HAH! camping heb je een geldig campingticket nodig, deze zijn verkrijgbaar als een ticket inclusief camping. Elke persoon die blijft overnachten heeft individueel een campingticket nodig, het is dus niet mogelijk met meerdere personen op één campingticket te overnachten, ook niet als je de tent deelt.

Als je verblijft in één van de accommodaties naast het festivalterrein dan dien je jouw accommodatie vooruit te boeken. Je hoeft niet in het bezit te zijn van een campingticket voor het boeken van een accommodatie, wel moet je een geldig weekendticket tot je beschikking hebben.

Nee, het is niet mogelijk een eigen camper of caravan op ons terrein te plaatsen. Wel kun je gebruik maken van bungalows en andere accommodaties op het vakantiepark van Beekse Bergen. Accommodaties zijn hier te boeken. Het is mogelijk tot 2 auto’s te parkeren bij je accommodatie.

Op het camping terrein zal er voldoende sanitair aanwezig zijn om gebruik van te maken. Wij houden dit sanitair schoon, maar hou het zelf ook schoon voor je medegebruikers.

De bungalows en andere accommodaties zijn voorzien van eigen sanitair, voor meer info daarover kijk je op deze website.

Wij hebben geen limiet voor hoe groot je tent mag zijn, zolang deze maar overeenstemt met het aantal personen dat er in zal slapen. Legertenten en/of groter zijn niet toegestaan, ook partytenten in wat voor vorm dan ook zijn niet toegestaan.

Nee, er is geen elektriciteit aanwezig, op het festival kun je powerbanks aanschaffen die je telefoon kunnen opladen. Breng je eigen kabel mee voor het beste resultaat.

Er volgt later meer info over onze camping winkel

Jazeker, hiervoor moet je ook een parkeerticket aanschaffen. Hou er rekening mee dat het niet mogelijk is je motor te stallen naast je tent en/of accommodatie.

Food & Drinks

Bij ons op het festival betaal je met tokens die beschikbaar zijn bij de diverse betaalautomaten op het camping- én festivalterrein.

Onze diverse cateraars kunnen binnen hun aanbod rekening houden met de meest gebruikelijke allergieën, geef dit voor je bestelling aan. Bij twijfel of je allergisch bent voor een product kun je ze altijd vragen naar alternatieven. Moet je medicijnen slikken? Zorg dan voor een geldig doktersvoorschrift zodat onze security je binnen kan laten.

Het is niet toegestaan zelf eten en/of drinken mee te brengen op het festivalterrein.

Op het campingterrein mag je wel eigen eten en drinken in meenemen, mits je voldoet aan de voorwaarden in onze huisregels.

Tickets

Er zijn 3 soorten tickets beschikbaar:

  • weekendtickets incl. Camping: voor €138,90 (incl. servicekosten)
  • weekendtickets excl. Camping: voor €102,90 (incl. servicekosten)
  • dagtickets: voor €62,90 (incl. servicekosten) per dag

Alleen houders van een weekendticket hebben toegang tot het festivalterrein op vrijdag 13 juli van 19.00 tot 03.00

Tickets zijn hier beschikbaar

Tickets zijn verkrijgbaar via deze website en ticketmaster.nl. Bestel je tickets alleen via Ticketmaster, zo ben je verzekerd van een echt en geldig ticket.

Door in te loggen op je account op ticketmaster.nl kun je jouw gekochte tickets opnieuw ophalen. Ben je jouw wachtwoord van je Ticketmaster account? Neem dan contact op met ticketmaster via www.ticketmaster.nl

Nee, wij verkopen geen VIP tickets en/of andere tickets die je een voorrang geven op andere bezoekers.

Ook dit jaar verkopen wij weer tickets met CJP korting. Voor deze tickets geldt op=op. CJP tickets zijn verkrijgbaar via de site van CJP.

Dit kunnen wij niet doen, het kopen van een ticket via een 2de hands kanaal is op eigen risico en wordt afgeraden door de organisatie. We raden aan alleen tickets te kopen via ticketmaster.nl

Nee dit is niet toegestaan, het polsbandje is persoonsgebonden en dus niet over te dragen. Het is niet mogelijk om bijv. Zelf op zaterdag te gaan en op zondag je polsbandje aan een ander persoon te geven. Onze security checkt de polsbandjes dagelijks bij de poort.

Vervoer

WOO HAH! vindt plaats op evenemententerrein Beekse Bergen in Hilvarenbeek (regio Tilburg). Stel je navigatie in op Hilvarenbeek en volg vanaf daar de gele borden van WOO HAH! festival.

Voor het parkeren van een auto is een parkeerticket vereist, deze zijn hier verkrijgbaar.

Ook is er de mogelijkheid gebruik te maken van de busreizen van Event Travel, voor meer info over deze reizen kijk je op deze website.

Er rijden dagelijks pendelbussen tussen het centraal station van Tilburg en ons festivalterrein. Binnenkort volgt er meer info over de reistijden van deze pendelbussen en is er ook de mogelijkheid tickets te bestellen voor deze pendelbus.

Schakel je navigatie in op Hilvarenbeek, en schakel je navigatie uit zodra je de gele borden van WOO HAH! ziet.

Als je een accommodatie hebt geboekt mogen er maximaal 2 auto’s geparkeerd worden bij de accommodatie.

Event Travel faciliteert georganiseerde busreizen naar WOO HAH! met opstapplaatsen door heel Nederland. Check de website van Event Travel voor tickets en reisinformatie.

We raden je aan om een weekendticket te kopen en het gehele weekend te overnachten, zo beleef je WOO HAH! zoals het bedoeld is!

Wil je echter gebruik maken van de trein, dan raden we je aan de NS reisplanner te bekijken voor jouw meest geschikte treintijden.

Hou er rekening mee dat het festival dagelijks tot 03.00 door zal gaan, op dit moment rijden er geen treinen meer.

The shuttlebus is the best way to get to the festival and campsite if you’re using public transport to get to WOO HAH! Once you arrive at the Central Station of Tilburg exit the station via the ‘Burgemeester Stekelenburgplein‘ exit, the shuttle buses will be waiting for you there.

Shuttlebuses will drive with intervals throughout the whole day between the Central Station of Tilburg and the WOO HAH! festival site (see timings below). The trip will take you approximately 30 minutes.

Only retour tickets are available that allow you a trip to the festival and a return trip. It does not matter if your return trip will be on a different day as your trip to the festival
If you travel to the festival for several days in a row you will need a separate retour ticket for each day.

Tickets are not available online anymore, only at the bus itself. Tickets will cost you €10,- and are available via cash or card.

Friday
12h00 till 03h00

Saturday
12.30 till 03h00

Sunday
12.30 till 01.00

Monday
08h00 till 12h00

Reis je vanuit het buitenland? Bekijk dan onze tips op deze pagina.

Jazeker, er zijn fietsrekken beschikbaar bij de ingang van ons terrein

Bij de ingang van ons camping/festival terrein is een kiss & ride zone, volg hiervoor de gele borden.

Overig

We raden je aan zelf gehoorbescherming aan te schaffen die voor jou het beste past, maar er zijn natuurlijk ook oordoppen beschikbaar op ons terrein. Bekijk de festivalplattegrond voor de plekken waar je oordopjes kunt kopen.

Dit kan, mail hiervoor met press@woohahfestival.com, hou er rekening mee dat je ons na de automated reply van extra info voorziet, zo kunnen we je accreditatie goedkeuren.

Als het tijdens de festivaldagen zelf gebeurt kun je contact opnemen met onze lost & found. Alle spullen die we vinden tijdens het opruimen van het festival zullen ondergebracht worden bij 013 Poppodium Tilburg. Neem contact op met info@013.nl en beschrijf je verloren item in detail, dan komen we zo snel mogelijk bij je terug of het item is gevonden.

Top! plaats je tips in het officiële WOO HAH! 2018 Facebook event. Dit event wordt nauwlettend in de gaten gehouden door onze programmeurs.

Er zijn diverse vrijwillige diensten tijdens WOO HAH!, voor deze editie kan je jezelf helaas niet meer aanmelden. Iedereen die zich heeft aangemeld: bedankt voor jullie massale enthousiasme!

De wedstrijden van het WK zullen getoond worden tijdens WOO HAH!

Je kan alle benodigde info op onze website vinden, mocht je los hiervan nog vragen hebben, stuur ons dan een mailtje op info@woohahfestival.com of spreek ons aan op Facebook Messenger, we komen dan zo snel mogelijk bij je terug.

Mocht er ondanks de genomen voorzorgsmaatregelen toch onverhoopt overlast ontstaan dan verzoeken wij u contact op te nemen met WOO HAH! via 013-4609503.