Algemeen

WOO HAH! vindt plaats op vrijdag 9, zaterdag 10 en zondag 11 juli 2021 op evenemententerrein Beekse Bergen in Hilvarenbeek (regio Tilburg).

Op vrijdag 9 juli opent het festivalterrein om 18.30 en sluit deze om 03.00. Het campingterrein opent deze dag om 10.00.

Op zaterdag 10 juli zal het terrein openen om 13.30 en sluiten om 03.00.

Op zondag 11 juli zal het terrein openen om 13.30 en sluiten om 00.30.

Kom niet eerder dan de gecommuniceerde openingstijden. Wildkamperen is per wet verboden in Nederland.

Vrijdag 9 juli is het festivalterrein geopend van 18.30 tot 03.00.

Het campingterrein opent vrijdag 9 juli om 10.00.
Let op: er zullen op dit moment nog geen acts optreden, het festivalterrein opent pas om 18.30

Zaterdag 10 juli is het festivalterrein geopend van 13.30 tot 03.00

Zondag 11 juli is het festivalterrein geopend vanaf 13.30 tot 00.30

De camping sluit om maandag om 12:00, je dient dan dus met je spullen te zijn vertrokken. Zet je wekker op tijd, vanaf 10 uur zullen we je wekken.

LET OP: vaste accommodaties zoals jungalows moeten maandag om 10:00 opgeleverd zijn.

Kom niet eerder dan de gecommuniceerde openingstijden. Wildkamperen is per wet verboden in Nederland.

WOO HAH! is voor alle leeftijden, als je onder de 16 jaar bent dien je wel vergezeld te worden door een begeleider die 18+ is.

We raden bezoekers onder 16 aan niet te verblijven op de WOO HAH! camping en altijd vergezeld te worden van een begeleider ouder dan 18. Bezoekers onder 18 jaar krijgen een speciaal polsbandje

Jazeker, je krijgt na het scannen van je ticket een polsbandje dat ons toont voor welke dag(en) je toegang hebt.

Met dit bandje ben je vrij om het terrein op en af te gaan. Het is niet toegestaan om meerdere keren heen en weer te gaan met drank of etenswaren. Als je al voorzien bent van een bandje staat ons personeel in zijn recht je drank of etenswaren entree te weigeren.

Het is niet mogelijk je polsbandje te delen met andere personen.

Op het festivalterrein en de aangrenzende campingterreinen zijn geen geldautomaten beschikbaar. Zaken zoals tokens, sigaretten en merchandise kunnen wel met PIN worden afgerekend. Cash geld is dus eigenlijk niet nodig op WOO HAH! maar uiteraard kun je tokens ook met contant geld afrekenen.

Jazeker, voor een kleine vergoeding kun je gebruiken maken van onze lockers. Er zijn een beperkt aantal kleine lockers aanwezig, maar laat dure of waardevolle spullen zo veel mogelijk thuis. De organisatie van WOO HAH! is niet aansprakelijk voor vermissing of beschadiging van (waardevolle) eigendommen.

Het is niet toegestaan om grote tassen of rugzakken mee te nemen naar het festivalterrein, op de camping zijn ze wel toegestaan. Handtassen met het formaat van maximaal een A4 en een dikte van ongeveer 10 centimeter, zijn uitgezonderd en mogen wel mee naar het festivalterrein.

Op zowel het festivalterrein als de camping is er een mogelijkheid om een powerbank huren om je telefoon op te laden.

Jazeker, wij bieden o.a. aangepast sanitair aan en bij Podia 1, 2 en 3 is er een mindervalide platform. Hou er echter wel rekening mee dat een flink stuk van ons terrein zich in de (open) natuur bevindt waaronder grasvelden en een strand, 100% bereikbaarheid met een rolstoel kunnen wij dus helaas niet garanderen.

Wil je als mindervalide gebruik maken van een parkeerplaats dichterbij het festival? Stuur dan een mailtje naar info@206.189.100.124 dan ontvang je dichter op het festival meer info over de mogelijkheden.

WOO HAH! kent diverse podia waaronder twee grote mainstages en twee stages die zich in een tent bevinden.

Yes, kijk voor de verschillende EHBO plekken op onze festival plattegrond. De plattegrond zal dichter op het festival te vinden zijn op deze website.

De huisstijl voor WOO HAH! 2020 is ontworpen door Toykyo uit Gent

Huisregels

Dat er risico’s zijn bij het gebruiken van alcohol en/of drugs weet je wel. Kijk voor meer informatie en de gezondheidsrisico’s op www.drugsenuitgaan.nl en www.unity.nl

Alcohol drinken op het WOO HAH! terrein is voor bezoekers onder de 18 strikt verboden. Bezoekers onder 18 krijgen bij de entree een speciaal bandje. Bezoekers vanaf 18 jaar die alcohol doorgeven aan minderjarigen, zijn eveneens strafbaar. In beide gevallen wordt na constatering je bandje doorgeknipt en volgt verwijdering van het festival.

Roken is alleen toegestaan in de open lucht. In gebouwen, tenten en/of onder overkappingen mag niet worden gerookt.

Onze huisregels zijn via deze link te lezen.

Je kan het privacy statement van WOO HAH! hier nalezen.

Drie dagen lang van muziek genieten, feesten en kamperen: wij kunnen niet wachten tot WOO HAH! van start gaat!

Hoe leuk feesten ook is, het is nooit helemaal zonder risico’s. Het is daarom goed te weten wat de risico’s zijn, van blaren, uitdroging tot het gebruik van alcohol. Kijk voor uitgebreide informatie op Celebrate Safe.

Op WOO HAH! willen we dat iedereen zichzelf kan zijn: ga fatsoenlijk en met respect met elkaar om. Onder invloed van alcohol en kunnen er ongewenste situaties voor komen. Nooit leuk. Respecteer elkaar. Help elkaar bij onveilige of onprettige situaties en zorg voor een sociale omgeving. Corrigeer elkaar waar nodig.

(Seksueel) geweld of (seksuele) intimidatie worden op WOO HAH! op geen enkele wijze getolereerd.

Mocht je worden lastiggevallen of je bedreigd voelen: doe hiervan melding bij de organisatie. Dit kan bij alle beveiligings- en EHBO-medewerkers. Zij vangen je op en nemen contact op met een leidinggevende binnen de organisatie die je verder kan helpen. Alle beveiligingsmedewerkers hebben een training gevolgd en weten hoe te handelen. Er is ook vrouwelijke beveiliging aanwezig. Bij de EHBO zijn deskundigen aanwezig die je kunnen opvangen.

Online melding doen kan ook. Voor directe assistentie neem je contact op via Facebook Messenger of je mailt naar info@206.189.100.124

Bij grensoverschrijdend gedrag kun je aangifte doen bij de politie. De organisatie kan je hier desgewenst bij assisteren.

Uiteraard wordt met alle meldingen vertrouwelijk omgegaan.

Op www.centrumsexueelgeweld.nl staat meer algemene info over medisch en psychologisch adviezen en hoe je aangifte kan doen.

Overnachting/accommodatie

Jazeker, dit jaar kun je van vrijdag t/m maandag overnachten op ons campingterrein aangrenzend aan het festivalterrein.

Je dient je eigen tent mee te nemen om te overnachten op het campingterrein, hiervoor heb je een weekendticket incl. camping nodig.

Het campingterrein opent vrijdag 9 juli om 10.00 en sluit maandag 12 juli om 12.00

Wil je kamperen op WOO HAH!, maar geen interesse om zware spullen te dragen? Dan hebben wij de oplossing: Camp WOO HAH!, een apart gebied op onze camping waar we diverse tenten voor je klaar zetten. Bekijk dan onze Camp WOO HAH! pagina voor meer info. 

Kom niet eerder dan de gecommuniceerde openingstijden. Wildkamperen is per wet verboden in Nederland.

Overnachten op WOO HAH! is niet verplicht, maar het is wel de beste manier om WOO HAH! te ervaren. Al onze overnachtingsmogelijkheden bevinden zich recht naast het festival, zo rol je vanaf het festival zo je bed in en andersom!

Het programma van WOO HAH! gaat dagelijks door tot in de nacht, op dat moment zijn de terugreis mogelijkheden met het openbaar vervoer beperkt.

Vanaf vrijdag 9 juli 10.00 openen de deuren van onze camping, deze zullen sluiten op maandag 12 juli om 12.00

De camping sluit om maandag om 12:00, je dient dan dus met je spullen te zijn vertrokken. Zet je wekker op tijd, vanaf 10 uur zullen we je wekken.

LET OP: vaste accommodaties zoals jungalows moeten maandag om 10:00 al opgeleverd worden.

Kom niet eerder dan de gecommuniceerde openingstijden. Wildkamperen is per wet verboden in Nederland.

Yes, wil je kamperen op WOO HAH!, maar geen interesse om zware spullen te dragen? Dan hebben wij de oplossing: Camp WOO HAH!, een apart gebied op onze camping waar we diverse tenten voor je klaar zetten. Inclusief een luchtbed of veldbedden en het benodigde beddengoed. Er zijn verschillende opties beschikbaar voor 2, 4 en 6 personen die je hieronder kan bekijken.

Bekijk hier onze Camp WOO HAH! pagina voor meer info. 

Jazeker, verblijf in een luxe Safaritent, blokhut, of jungalow nabij het festivalterrein op het bosrijke Vakantiepark Beekse Bergen. Of overnacht in een lodge tussen de dieren op het nieuwe Safari Resort waar je in alle luxe bij komt van de drukke festivaldagen. Je kan meer informatie vinden op de website van Beekse Bergen. 

In de maand juli zullen de hoofdboekers van de accommodaties via email meer informatie ontvangen over hun boeking.

Om te overnachten op de WOO HAH! camping of Camp WOO HAH! heb je een weekendticket incl. camping nodig. Elk persoon die blijft overnachten heeft individueel een campingticket nodig, het is dus niet mogelijk met meerdere personen op één campingticket te overnachten, ook niet als je de tent deelt.

Als je verblijft in één van de accommodaties naast het festivalterrein dan dien je jouw accommodatie vooruit te boeken. Bij het boeken van je accommodatie bestel je direct de benodigde festivaltickets voor jou en je reisgezelschap.

LET OP: de tickets voor het festival ontvang je uiterlijk 4 weken na de betaling in je inbox. De tickets worden verstuurd naar het e-mailadres waarmee je de boeking verricht. Er kunnen niet meer festivaltickets gekocht worden dan het max. aantal personen dat in de accommodatie is toegestaan.

Nee, het is niet mogelijk een eigen camper of caravan op ons terrein te plaatsen. Wel kun je gebruik maken van bungalows en andere accommodaties op het vakantiepark van Beekse Bergen. Accommodaties zijn hier te boeken.

Op het camping terrein zal er voldoende sanitair aanwezig zijn om gebruik van te maken. Wij houden dit sanitair schoon, maar hou het zelf ook schoon voor je medegebruikers.

De bungalows en andere accommodaties zijn voorzien van eigen sanitair, voor meer info daarover kijk je op de boekingspagina voor accommodaties.

De grootte van je tent moet overeenstemmen met het aantal personen dat er in zal slapen. Legertenten en/of groter zijn niet toegestaan, ook partytenten in wat voor vorm dan ook zijn niet toegestaan.

Op zowel het festivalterrein als de camping is er een mogelijkheid om een powerbank huren om je telefoon op te laden.

Er is een campingwinkel beschikbaar op het terrein waar je o.a. ontbijt aan kan schaffen.

Jazeker, hiervoor moet je ook een parkeerticket aanschaffen. Hou er rekening mee dat het niet mogelijk is je motor te stallen naast je tent en/of accommodatie.

Food & Drinks

Bij ons op het festival betaal je met tokens die beschikbaar zijn bij de diverse betaalautomaten op het camping- én festivalterrein.

Dagelijks is er de optie om niet gebruikte tokens in te leveren bij het daarvoor bestemde afgiftepunt op ons terrein.

Het is niet toegestaan zelf eten en/of drinken mee te brengen op het festivalterrein.

Op het campingterrein mag je wel eigen eten en drinken in meenemen, mits je voldoet aan de voorwaarden in onze huisregels.

Onze diverse cateraars kunnen binnen hun aanbod rekening houden met de meest gebruikelijke allergieën, geef dit voor je bestelling aan. Bij twijfel of je allergisch bent voor een product kun je ze altijd vragen naar alternatieven. Moet je medicijnen slikken? Zorg dan voor een geldig doktersvoorschrift zodat onze security je binnen kan laten.

Op WOO HAH! maken we gebruik van biobased PLA bekers. De beker ziet er uit als traditioneel plastic maar is van biomassa gemaakt, dit zorgt ervoor dat de beker makkelijker te recyclen is en minder belastend is voor het milieu. Meer info over onze bekers en het gebruik van plastic vind je hier.

Tickets

Er zijn diverse tickets beschikbaar. Alle genoemde prijzen zijn inclusief servicekosten. Voor meer info over alle tickets neem een kijkje op onze ticketpagina.

Weekend tickets (incl. campsite) – €189,00
Weekend tickets (excl. campsite) – €154,00
Weekend tickets + accommodation – €154,00 + Accommodation

Dag tickets zaterdag/zondag – €84,00
Dag tickets vrijdag – €59,00

Shuttlebus ticket (retour) voorverkoop:  – €12,00
Day Parking ticket – €18,00
Parking ticket weekend – €30,00

Tickets zijn verkrijgbaar via onze ticketpagina en via ticketmaster.nl. Bestel je tickets alleen via deze kanalen, zo ben je verzekerd van een echt en geldig ticket.

Let op: Ben je in het bezit van een CJP pas. Dan kun je jouw weekendticket incl. camping met korting aanschaffen via CJP.nl

Tickets zijn verkrijgbaar via onze ticketpagina en via ticketmaster.nl. Bestel je tickets alleen via deze kanalen, zo ben je verzekerd van een echt en geldig ticket.

Door in te loggen op je account op ticketmaster.nl kun je jouw gekochte tickets opnieuw ophalen. Ben je jouw wachtwoord van je Ticketmaster account vergeten? Neem dan contact op met ticketmaster via www.ticketmaster.nl

Nee, wij verkopen geen VIP tickets en/of andere tickets die je een voorrang geven op andere bezoekers.

Dit kunnen wij niet doen, het kopen van een ticket via een 2de hands kanaal is op eigen risico en wordt afgeraden door de organisatie. We raden aan alleen tickets te kopen via ticketmaster.nl

Nee, dit is niet toegestaan, het polsbandje is persoonsgebonden en dus niet over te dragen. Het is niet mogelijk om bijv. zelf op zaterdag te gaan en op zondag je polsbandje aan een ander persoon te geven. Onze security check de polsbandjes dagelijks bij de poort.

Vervoer

WOO HAH! vindt plaats op evenemententerrein Beekse Bergen in Hilvarenbeek (regio Tilburg). Stel je navigatie in op Hilvarenbeek en volg vanaf daar de gele borden van WOO HAH! festival om je bestemming naar keuze te bereiken.

Voor het parkeren van een auto is een parkeerticket vereist, deze zijn hier verkrijgbaar.

Reis je met het openbaar vervoer? Er rijden dagelijks pendelbussen tussen het centraal station van Tilburg en ons festivalterrein. Tickets voor de pendelbussen zijn hier verkrijgbaar.

Let op: Regulier busvervoer stopt NIET bij het festivalterrein. Maak gebruik van de pendelbus als je naar WOO HAH! reist, anders beland je in the middle of nowhere en is het nog ruim een uur lopen naar ons terrein.

Schakel je navigatie in op Hilvarenbeek, en schakel je navigatie uit zodra je de gele borden van WOO HAH! ziet. Volg vanaf daar de borden richting je gewenste bestemming.

We raden je aan om een weekendticket te kopen en het gehele weekend te overnachten, zo beleef je WOO HAH! zoals het bedoeld is!

Wil je echter gebruik maken van de trein, dan raden we je aan de NS reisplanner te bekijken voor jouw meest geschikte treintijden.

Hou er rekening mee dat het festival dagelijks tot in de nacht door zal gaan, op dat moment zijn er nog maar beperkte reismogelijkheden of rijden er helemaal geen treinen meer.

De pendelbus is de beste manier om ons festivalterrein en de camping of accommodaties te bereiken als je gebruik maakt van het openbaar vervoer. Zodra je arriveert op het Centraal Station van Tilburg vertrekken er bussen aan de achterzijde van het station.

Pendelbussen rijden durende het gehele weekend heen en weer tussen het WOO HAH! terrein en Centraal Station Tilburg. Er zijn alleen retour tickets beschikbaar. Het maakt niet uit als je terugreis op een andere dag plaats zal vinden dan je heenreis.

Reis je meerdere dagen heen en weer naar het WOO HAH! terrein? Dan zal je voor elke dag een apart retour ticket nodig hebben.

Let op: Regulier busvervoer stopt NIET bij het festivalterrein. Maak gebruik van de pendelbus als je naar WOO HAH! reist, anders beland je in the middle of nowhere en is het nog ruim een uur lopen naar ons terrein.

Jazeker, er zijn fietsrekken beschikbaar bij de ingang van ons terrein

Bij de ingang van ons camping/festival terrein is een kiss & ride zone, volg hiervoor de gele borden.

Overig

We raden je aan zelf gehoorbescherming aan te schaffen die voor jou het beste past, maar er zijn  ook diverse oordoppen van Alpine beschikbaar op ons terrein. Bekijk tijdens het festival onze festivalplattegrond voor de plekken waar je oordopjes kunt kopen. Voor meer tips kijk je op ilovemyears.nl 

Dit kan, mail hiervoor met press@206.189.100.124, hou er rekening mee dat je ons na de automated reply van extra info voorziet, zo kunnen we je accreditatie goedkeuren.

Vervelend om te horen dat je klachten hebt over ons festival. Tijdens het festival kan je bellen met onze klachtenlijn op het nummer 013- 460 95 03. Heb je voor of na het festival klachten? Stuur ons dan een mail op info@206.189.100.124 dan komen we zo snel mogelijk bij je terug.

Top! plaats je tips in het officiele WOO HAH! Facebook event. Dit event wordt nauwlettend in de gaten gehouden door onze crew.

Je kan alle benodigde info op onze website vinden, mocht je los hiervan nog vragen hebben, stuur ons dan een mailtje op info@206.189.100.124 of spreek ons aan op Facebook Messenger, we komen dan zo snel mogelijk bij je terug.