June 26, 2019

Samsung House of Creation

Dit jaar verwelkomen we de Samsung House of Creation op WOO HAH! In deze speciale area kun je niet alleen genieten van de beste DJ’s, maar de area zal je ook vele ruimtes bieden waarin je jouw creativiteit op de vrije loop kan laten gaan. De beste spots voor een selfie of groepsfoto ga je hier vinden! En is je telefoon leeg? Dan heeft Samsung een speciale oplaadbar zodat jij in no-time weer de tofste plaatjes kan schieten! Bekijk hieronder de DJ line up per dag: ⁣⁣

 

🔹 Vrijdag
Eycee – Gimbrere – BeeVee – Alle$ Mafia⁣⁣
⁣⁣
🔹 Zaterdag
Charwinoa – Bonxo & Serge V – Fab x Paans – Odin – JAEL – Mathieux – Deemz – Kretek & Lucash (Brotherhood)⁣⁣
⁣⁣
🔹 Zondag
Pastels Soundsystem – Lolo – Eauxmar – Trobeats – Chamos – SMP

//

This year we bring the Samsung House of Creation to WOO HAH! This spot will bring you DJ talent but also offers you the best places where you can let your imagination run wild. You will find the best spots to create a beautiful selfie or a picture together with your whole squad. Is your phone runnning empty? No worries, Samsung offers a special bar where you can charge your phone so you can go back to shooting beautiful pictures. Check out the DJ line up below:⁣⁣

 

🔹 Friday⁣⁣
Eycee – Gimbrere – BeeVee – Alle$ Mafia⁣⁣
⁣⁣
🔹 Saturday⁣⁣
Charwinoa – Bonxo & Serge V – Fab x Paans – Odin – JAEL – Mathieux – Deemz – Kretek & Lucash (Brotherhood)⁣⁣
⁣⁣
🔹 Sunday⁣⁣
Pastels Soundsystem – Lolo – Eauxmar – Trobeats – Chamos – SMP
Share