February 27, 2019

Camp WOO HAH!

🇳🇱 Wil je kamperen op WOO HAH!, maar geen interesse om zware spullen te dragen? Dan hebben wij de oplossing: Camp WOO HAH!, een apart gebied op onze camping waar we diverse tenten voor je klaar zetten. Inclusief een luchtbed of veldbedden en het benodigde beddengoed. Er zijn verschillende opties beschikbaar voor 2, 4 en 6 personen die je hier kan bekijken. Ook heeft Camp WOO HAH! een centrale lounge area waar jij en je vrienden kunnen bijkomen na een lange festivaldag.

Slaapzakken en kussens zijn los te bestellen in het bestelproces. Elk persoon dat verblijft op Camp WOO HAH! dient in het bezit te zijn van een WOO HAH! weekendticket inclusief camping. Deze tickets zijn verkrijgbaar via onze ticketpagina.

De hoofdboeker betaalt €100,- borg bij de aanschaf van het Camp WOO HAH! ticket. In geval van schade door het reisgezelschap kan Camp Solutions de schade op de borg inhouden. Indien er geen schade is ontvangt de tickethouder de borg na afloop van het festival retour.

🇬🇧 If you want to camp at WOO HAH! but are not interested in carrying around all of your camping gear we have the ideal solution for you: Camp WOO HAH!. At Camp WOO HAH! we will set up various pre-pitched tents including air mattresses or field beds, with or without sleeping bags for you and your friends. There are various options available including tents for 2, 4 and 6 persons which you can find here. Camp WOO HAH! also has a central lounge area where you and your friends can chill out after a long festival day.

Sleeping bags and pillows can be ordered separately within the order process. Every person that stays at Camp WOO HAH! wil need a separate weekendticket including campsite, these tickets are available at our ticket page.

The main booker will pay a deposit of €100,- during the order process. In case of any damage made to the accommodation by the main booker and/or his travelparty Camp Solutions can keep this deposit to pay for the damage. If no damage is detected and the accommodation is returned in its original state, the main booker will receive it’s deposit back after the festival.

Share