February 7, 2019

Ticket FAQ

Picture by Willem van Breugel

(For English text, scroll below)

🇳🇱 Op zaterdagochtend 15 december om 10.00 start de kaartverkoop voor WOO HAH! 2019, ben jij ready? Om te zorgen dat je helemaal up-to-date bent hebben we onderstaande Ticket FAQ in elkaar gezet. Heb je nog meer vragen? Lees dan eerst onze algemene FAQ via: woohahfestival.com/FAQ

Nog steeds geen antwoord? Laat het ons dan weten via Facebook Messenger of info@woohahfestival.com dan komen we zsm bij je terug!

1. Hoe laat start de verkoop van tickets voor WOO HAH! festival 2019?
Zaterdag 15 december 2018 om 10.00

2. Waar kan ik mijn tickets voor WOO HAH! 2019 bestellen?

Vanaf zaterdag 15 december 10.00 zijn tickets verkrijgbaar via:
https://www.ticketmaster.nl/artist/woo-hah-tickets/940168?brand=nl_woohah

LET OP: Het kan soms druk zijn bij de start verkoop van grote evenementen zoals WOO HAH! Bereid je voor door alvast een account aan te maken op ticketmaster.nl. Zo voorkom je dat je straks bij het bestellen nog extra info in dient te vullen. Krijg je een foutmelding? Blijf het gewoon proberen, binnen enkele minuten zou de ticketpagina moeten werken.

Sta je in de wachtrij? Zet dan de officiele WOO HAH! playlist op om de pijn van het wachten te verzachten.

De combinatie van weekendtickets + accommodatie is vanaf zaterdag 15 december 10.00 verkrijgbaar via woohah.beeksebergen.nl

3. Welke tickets zijn er allemaal beschikbaar?
Bekijk onderaan deze Ticket FAQ voor alle beschikbare tickets. Los van festivaltickets bieden we ook gelijk additionele tickets aan zoals parking tickets, trein tickets met korting en meer!

4. Ik wil graag blijven overnachten in een accommodatie, wat voor ticket heb ik nodig?
Als je gaat overnachten in een accommodatie heb je een WOO HAH! 2019 Weekend ticket + accommodation nodig. Dit ticket bestel je niet via ticketmaster, maar bestel je tijdens het boeken van je accommodatie op woohah.beeksebergen.nl

Het boeken van accommodaties is mogelijk vanaf Zaterdag 15 december 10.00. Tijdens het boeken ben je verplicht om direct de benodigde festivaltickets voor jou en je reisgezelschap mee te bestellen. De prijs van de tickets komt bovenop de boekingsprijs van de accommodatie.

Let op: de tickets voor het festival ontvang je uiterlijk 4 weken na de betaling in je mailbox. De tickets worden verstuurd naar het e-mailadres waarmee je de boeking verricht. Het aantal tickets dat je boekt dient overeen te komen met de grootte van je reisgezelschap. Er kunnen niet meer festivaltickets worden gekocht dan het max. aantal personen dat in de accommodatie is toegestaan.

5. Welke leeftijd moet ik hebben om een accommodatie te boeken?
WOO HAH! is voor alle leeftijden, ben je onder 16 jaar? Dan heb je een begeleider van 18+ nodig tijdens het festival. Hetzelfde geldt voor de accommodaties. Ben je onder 16 jaar? Dan dien je minstens één persoon in je gezelschap te hebben van 18+ die dient als jullie begeleider.

6. Moet ik het gehele bedrag in een keer betalen?
Yes. Bij de grotere accommodaties kan dit uitlopen op een flink bedrag. We raden je aan om binnen je vriendengroep één hoofdboeker uit te kiezen die de boeking op zich neemt. Reken alvast vooruit en zorg dat de hoofdboeker het benodigde bedrag op zijn rekening heeft staan. Zo kom je niet voor verrassingen te staan. Maak je gebruik van een creditcard? Zorg dan dat het limiet op deze creditcard hoog genoeg is om het hele bedrag te kunnen betalen.

7. Ik heb nog meer vragen over de accommodaties!
Bekijk eerst even onze Algemene FAQ hier. Het boeken van de accommodaties verloopt via Beekse Bergen. Hieronder tref je het telefoonnummer en mailadres van Beekse Bergen aan. Zij staan klaar voor je vragen!

Beekse Bergen contact
088-9000360 of mail naar info@libemafunfactory.nl

Beschikbare tickets:
Hieronder vind je een overzicht van alle beschikbare tickets voor WOO HAH! festival 2019 die vanaf zaterdag 15 december om 10.00 verkrijgbaar zijn via:
https://www.ticketmaster.nl/artist/woo-hah-tickets/940168?brand=nl_woohah

EventTravel tickets zijn verkrijgbaar via: https://www.eventtravel.nl/Busreis-Woo-Hah-weekend-Hilvarenbeek-2019/

WOO HAH! 2019 Weekend incl. campsite 169,00 EUR
Wil je na het festival direct je eigen tentje induiken? Bestel dan een weekendticket inclusief camping! Met een WOO HAH! weekendticket inclusief camping krijg je toegang tot het festivalterrein op alle drie de dagen, daarnaast kun je overnachten op ons natuurrijke campingterrein dat zich direct naast het festivalterrein bevindt. De camping zal openen op vrijdag 12 juli 13.00 en sluiten op maandag 15 juli om 10.00.

WOO HAH! 2019 Weekend ticket + accommodation 134,00 EUR + Accommodation price
Wil jij samen met je vrienden overnachten in één van de luxe accommodaties op loopafstand van het festivalterrein? Dan is dit het ticket voor jou!
Jouw accommodatie dien je vooruit te boeken. Bij het boeken van je accommodatie bestel je direct de benodigde festivaltickets voor jou en je reisgezelschap de prijs van deze tickets komt bovenop de boekingsprijs van de accommodatie. LET OP: de tickets voor het festival ontvang je uiterlijk 4 weken na de betaling in je inbox. De tickets worden verstuurd naar het e-mailadres waarmee je de boeking verricht. Er kunnen niet meer festivaltickets gekocht worden dan het max. aantal personen dat in de accommodatie is toegestaan.

WOO HAH! 2019 Weekend excl. campsite 134,00 EUR
Met een WOO HAH! weekendticket exclusief camping krijg je toegang tot het festivalterrein op alle drie de dagen. LET OP: Met dit ticket zijn er géén overnachtingsmogelijkheden op het terrein. Wil je een accommodatie boeken? Kies dan voor ‘Weekend tickets’ + accommodaton. Hierbij boek je een accommodatie en bestel je de benodigde festivaltickets voor jou en je gezelschap direct erbij.

WOO HAH! 2019 Friday 53,90 EUR
Dit dagticket biedt je toegang tot het festivalterrein op vrijdag 12 juli. Deze dag zal het festivalterrein openen om 18.30 en sluiten om 03.00.

WOO HAH! 2019 Saturday 75,90 EUR
Dit dagticket biedt je toegang tot het festivalterrein op zaterdag 13 juli. Deze dag zal het festivalterrein openen om 13.30 en sluiten om 03.00

WOO HAH! 2019 Sunday 75,90 EUR
Dit dagticket biedt je toegang tot het festivalterrein op zondag 14 juli. Deze dag zal het festivalterrein openen om 13.30

Shuttlebus retour WOO HAH! 12/13/14 July – 12/13/14/15 July: 10,00 EUR
De shuttlebus (pendelbus) is het beste vervoersmiddel als je naar WOO HAH! reist met het openbaar vervoer. Zodra je arriveert op het Centraal Station van Tilburg vertrekken er pendelbussen bij het station. De bussen pendelen gedurende het festival dagelijks heen en weer tussen het festivalterrein en Centraal Station Tilburg. De trip duurt ongeveer 30 minuten. Reis je dagelijks heen en weer? Dan heb je voor elke dag los een retourticket nodig.

Parking – Friday – WOO HAH! 2019 15,00 EUR
Kom je met de auto naar WOO HAH! ? Koop dan een parking ticket om op loopafstand van het festivalterrein te parkeren. Dit parkingticket geeft je toegang om te parkeren op vrijdag 13 juli. Blijf je het hele weekend of twee dagen? Koop dan een weekend parking ticket.

Parking – Saturday – WOO HAH! 2019 15,00 EUR
Kom je met de auto naar WOO HAH! ? Koop dan een parking ticket om op loopafstand van het festivalterrein te parkeren. Dit parkingticket geeft je toegang om te parkeren op zaterdag 14 juli. Blijf je het hele weekend of twee dagen? Koop dan een weekend parking ticket.

Parking – Sunday – WOO HAH! 2019 15,00 EUR
Kom je met de auto naar WOO HAH! ? Koop dan een parking ticket om op loopafstand van het festivalterrein te parkeren. Dit parkingticket geeft je toegang om te parkeren op zondag 15 juli. Blijf je het hele weekend of twee dagen? Koop dan een weekend parking ticket.

Parking – Weekend – WOO HAH! 2019 25,00 EUR
Kom je met de auto naar WOO HAH! ? Koop dan een parking ticket om op loopafstand van het festivalterrein te parkeren. Dit parkingticket geeft je toegang om gedurende het hele weekend te parkeren. Let op: Je auto dient op maandag 15 juli in de middag van het parkeerterrein af te zijn.

WOO HAH! 2019 return train ticket 12 or 13 July – back 14 or 15 July 19,00 EUR
Reis voordelig heen en weer met dit trein retour ticket. Dit ticket is geldig vanaf elke stad in Nederland tot aan Centraal Station Tilburg en terug. Zo reis je lekker voordelig naar WOO HAH! Op Centraal Station Tilburg pak je de pendelbus om bij WOO HAH! te geraken.

WOO HAH! 2019 single train ticket to Tilburg Central Station – 12,13 or 14 July 10,00 EUR
Reis voordelig naar Centraal Station Tilburg met dit enkeltje. Dit ticket is geldig vanaf elke stad in Nederland tot aan Centraal Station Tilburg. Op Centraal Station Tilburg pak je de pendelbus om bij WOO HAH! te geraken.

WOO HAH! 2019 single train ticket departure Tilburg Central Station – 12,13 or 14 July 10,00 EUR
Reis voordelig terug naar huis vanaf Centraal Station Tilburg met dit enkeltje. Dit ticket is geldig voor een terugreis vanaf Centraal Station Tilburg tot elke stad in Nederland. Op WOO HAH! pak je de pendelbus om op Centraal Station Tilburg te geraken.

EventTravel – WOO HAH! 2019 Diverse prijzen
Met EventTravel stap je op in een stad naar keuze en wordt je voor de deuren van het festival afgezet samen met je spullen! De bussen vertrekken op vrijdag 12 juli en komen je ophalen op maandag 15 juli. Bekijk voor de verschillende prijzen op de website van EventTravel

Onze ticketverkoop loopt via ticketmaster.nl en woohah.beeksebergen.nl en EventTravel.nl. Dit zijn de enige aanbieders van (festival)tickets voor WOO HAH! 2019. Bestel je tickets alleen via deze kanalen, zo ben je verzekerd van een echt en geldig ticket.

🇬🇧 At Saturday December 15 at 10.00 CET the ticket sales for WOO HAH! festival 2019 will start. Are you ready? To be sure you are up-to-date we have created the below Ticket FAQ. Do you have more questions? Check our general FAQ via: woohafhestival.com/FAQ

Still no answer to your question? Send us a message via Facebook Messenger or info@woohahfestival.com and we’ll get back to you asap!

1. At what time does the ticket sale for WOO HAH! 2019 start?
Saturday December 15 2018, at 10.00 CET

2. Where can I order my tickets for WOO HAH! 2019?
Starting Saturday December 15 at 10.00 CET you can order your tickets via:
https://www.ticketmaster.nl/artist/woo-hah-tickets/940168?brand=nl_woohah

Heads Up: Sometimes it can get very busy in the digital queue, especially with big events like WOO HAH! Prepare yourself by already creating an account via ticketmaster.nl. This way you prevent having to fill in all your details during the order process. If you are in the queue be sure to listen to the official WOO HAH! 2019 playlist via Spotify for some sweet tunes to kill the time.

The weekend + accommodation ticket will be available via woohah.beeksebergen.nl starting Saturday December 15 at 10.00 CET

3. Which tickets will be available?
For all available tickets check the list on the bottom of this Ticket FAQ. Next to festival tickets we also offer additional tickets like train discounts, parking tickets and more to ease your travel!

4. I want to stay the night in an accommodation, what kind of ticket do I need?
If you want to stay the night in an accommodation you will need the WOO HAH! 2019 weekend ticket + accommodation. You don’t order this ticket via ticketmaster.nl, but you add it to your booking during the booking process of your accommodation via woohah.beeksebergen.nl

During the booking it is mandatory to also order the festival tickets for you and your travelparty.

Please note: the tickets for the festival will be sent to your mailbox no later than 4 weeks after payment. The tickets are sent to the same e-mail address you made the booking with. During the booking you will need to order all the necessary festival tickets for you and your travelparty, keep in mind that the maximum amount of festivaltickets you can order is the same as the maximum number of persons allowed in the accommodation.

5. What age do you need to be to book an accommodation?
WOO HAH! is all ages, but if you are below 16 you will need a mature guardian with an age of 18+ The same applies for the accommodation. If you are below 16 you will need to have a guardian of 18+ who will stay with you in the accommodation.

6. Do I need to pay the full price for the booking + tickets in one go?
Yes. With the bigger accommodations this can turn into a large amount. We suggest appointing one ‘main booker’ within your travelparty. Be sure to sum up all the necessary expenses and make sure the main booker will have this amount on his account. This way you won’t have surprises. Are you using a creditcard? Be sure that the limit on this card is high enough to pay for the full amount of the expenses.

7. I have more questions about accommodations!
Be sure to check our General FAQ here first. The booking of the accommodation is handled by Beekse Bergen. Below you will find the phone number and e-mail address. The staff of Beekse Bergen is ready to answer your questions.

Beekse Bergen contact
Call: 088-9000360 or mail to info@libemafunfactory.nl

Below you will find an overview of all available tickets for WOO HAH! festival 2019 that will go on sale starting Saturday December 15 at 10.00 via:
https://www.ticketmaster.nl/artist/woo-hah-tickets/940168?brand=nl_woohah

EventTravel tickets are available via: https://www.eventtravel.nl/Busreis-Woo-Hah-weekend-Hilvarenbeek-2019/

WOO HAH! 2019 Weekend incl. campsite           169,00 EUR
Want to dive straight into your own tent after a long day of partying? Be sure to order the weekendticket incl. campsite.
With a WOO HAH! weekendticket incl. campsite you will get access to the festivalsite on all three days. Next to this you can sleep in your own tent at the idyllic festival campsite

WOO HAH! 2019 Weekend ticket + accommodation       134,00 EUR + Accommodation price
Do you want to stay the night in one of the luxurious accommodations at a walking distance from the festival site? This is the ticket for you! You will need to book your accommodation ahead of your stay. During the booking of your accommodation you can order the necessary tickets for you and your travelparty. Ticket prices will be added to the booking fee. Heads up: Tickets for the festival will be send to you approximately 4 week after payment in your inbox. The tickets will be sent to the e-mail adress that you used for your order. It is not possible to order more festivaltickets than the available spots in the accommodation of your choosing.

WOO HAH! 2019 Weekend excl. campsite           134,00 EUR
With a WOO HAH! weekendticket excluding campsite you will get acces to the festivalsite on all three days. Heads up: With this ticket there are no possibilities for an overnight stay. Do you want to book an accomodation? Be sure to choose ‘Weekend tickets + accommodation. With this option you book the accommodation including the necessary festival tickets for you and your travelparty.

WOO HAH! 2019 Friday                                                53,90 EUR
This dayticket will offer you acces to the festivalsite on Friday July 12. This day the festivalsite will be open from 19.00 till 03.00

WOO HAH! 2019 Saturday                                             75,90 EUR
This dayticket will offer you acces to the festivalsite on Saturday July 13. This day the festivalsite will be open from 13.30 till 03.00

WOO HAH! 2019 Sunday                                               75,90 EUR
This dayticket will offer you acces to the festivalsite on Sunday July 14. This day the festivalsite will be open starting 13.30

Shuttlebus retour WOO HAH! 12/13/14 July – 12/13/14/15 July                 10,00 EUR
The shuttlebus is the best way to get to the festival and campsite if you’re using public transport to get to WOO HAH! Once you arrive at the Central Station of Tilburg the shuttlebuses will be waiting there. Shuttlebuses will drive with intervals throughout the whole weekend between the Central Station of Tilburg and the WOO HAH! festival site. The trip will take you approximately 30 minutes. Only retour tickets are available that allow you a trip to the festival and a return trip. It does not matter if your return trip will be on a different day as your trip to the festival
If you travel to the festival for several days in a row you will need a seperate retour ticket for each day.

Parking – Friday – WOO HAH! 2019         15,00 EUR
Will you travel to WOO HAH! by car? Be sure to buy your parking ticket to park at a walking distance from the festival site. This parkingticket gives you the ability to park at Friday July 12. Want to park for the whole weekend or two days? Buy a weekend parking ticket.

Parking – Saturday – WOO HAH! 2019    15,00 EUR
Will you travel to WOO HAH! by car? Be sure to buy your parking ticket to park at a walking distance from the festival site. This parkingticket gives you the ability to park at Saturday July 13. Want to park for the whole weekend or two days? Buy a weekend parking ticket.

Parking – Sunday – WOO HAH! 2019       15,00 EUR
Will you travel to WOO HAH! by car? Be sure to buy your parking ticket to park at a walking distance from the festival site. This parkingticket gives you the ability to park at Sunday July 14. Want to park for the whole weekend or two days? Buy a weekend parking ticket.

Parking – Weekend – WOO HAH! 2019                              25,00 EUR
Will you travel to WOO HAH! by car? Be sure to buy your parking ticket to park at a walking distance from the festival site. This parkingticket gives you the ability to park throughout the whole weekend. Make sure your car has left the premises at Monday July 15 in the afternoon.

WOO HAH! 2019 return train ticket 12 or 13 July – back 14 or 15 July                              19,00 EUR
Travel to and from the festival with this discounted trainticket. This trainticket is valid from every city in The Netherlands to Central Station Tilburg. You can travel by Shuttlebus to get from Central Station Tilburg to the festival

WOO HAH! 2019 single train ticket to Tilburg Central Station – 12,13 or 14 July                                           10,00 EUR
Travel to Tilburg Central Station with a discount. This ticket is valid from any station in the Netherlands to Central Station Tilburg. You can travel by Shuttlebus to get from Central Station Tilburg to the festival

WOO HAH! 2019 single train ticket departure Tilburg Central Station – 12,13 or 14 July                  10,00 EUR
Travel home to a city of your choosing starting at Central Station Tilburg with this ticket. This ticket is valid for a return journey from Central Station Tilburg to any city in The Netherlands. To get from WOO HAH! to Central Station Tilburg you can travel by Shuttlebus.

EventTravel – WOO HAH! 2019
With EventTravel you get travel  from a Dutch city of your choice to the entrance of the festival together with all your belongings. The bus departs Friday July 12 and will pick you up for the return journey at Monday July 15. Check all info and prices at the EventTravel website.

Share