December 8, 2018

Stay the night at WOO HAH! festival

🇳🇱 Wat is er nu beter dan je drie dagen volledig onderdompelen in de beste hiphop, R&B en beats? Net als vorig jaar bieden we je de optie om te blijven overnachten op onze natuurrijke camping of één van de luxe accommodaties. Beide overnachtingsmogelijkheden bevinden zich op loopafstand van ons festivalterrein. Zo rol je zo vanuit de moshpit je bed in, of andersom! Ben je benieuwd naar alle overnachtingsmogelijkheden? Neem dan een kijkje op onze accommodatie pagina. Je boekt jouw ultieme hiphop getaway vanaf zaterdag 15 december om 10.00.

🇬🇧 What’s better than enjoying three days filled to the brink with hiphop, R&B and beats? Just like last year we offer you the possibility to stay the night at our idyllic campsite or one of the luxurious accommodations. Both of these possibilities are next to the festival site allowing you to dive into the mosphit straight from your bed. Are you curious to find out what we have on offer? Take a look at our accommodation page. You can book your ultimate hiphop getaway starting December 15 at 10.00 CET.

Share