June 20, 2018

WOO HAH! NewGen

🇳🇱 WOO HAH! NewGen keert terug!
Bij WOO HAH! streven we er naar om jong en nieuw talent het podium te bieden dat zij verdienen.  Na het debuut op onze 2017 editie brengen wij jullie dit jaar opnieuw een selectie van acts die hard aan de weg timmeren en klaar zijn om jullie weg te blazen. De NewGen acts zijn dit jaar te bewonderen in onze nieuwe area genaamd Lil Cube. Hou onze kanalen in de gaten want binnenkort hebben wij nog meer tof nieuws over de invulling van de Lil Cube stage en de rest van ons terrein!

WOO HAH! NewGen 2018 is:

Wally A$M
Snelle
Individuals
FFlean
FosaYG
Rey Tranquilo
Timmy Swamp

Event: WOO HAH! festival 2018

🇬🇧 WOO HAH! NewGen returns!
At WOO HAH! we strive to give young and new talent the stage they deserve. After the debut at our 2017 edition we’re ready to offer you a new batch of acts which are on the come up and ready to blow you away. The NewGen acts will perform at our new stage called Lil Cube. Keep an eye out on our socials in the upcoming weeks for more info about the Lil Cube stage and the rest of our festival grounds.

Share