December 1, 2017

LOOKING FOR A PLACE TO STAY?

🇳🇱 Met ruim 60+ live acts, DJ’s en ons uitgebreide randprogramma valt er komende editie genoeg te genieten op ons nieuwe terrein, maar hoe kun je nu beter van een festival genieten dan met je hele squad samen een bungalow te huren? Samen met Beekse Bergen bieden wij jullie de ultieme hiphop getaway aan door te kiezen voor een overnachting in één van de luxe accommodaties aangrenzend aan ons festivalterrein. Zo kun je o.a. kiezen voor een bungalow, blokhut, luxe tenten, lodges en meer variërend van 4 tot 16 personen.

Wil je meer info? Bekijk dan de website van Beekse Bergen om de juiste accommodatie voor jou en je vrienden te kiezen.

Let op: De verhuur van accommodaties start vrijdag 8 december om 10.00 tegelijkertijd met de verkoop van onze tickets. Het is niet mogelijk om tickets te bestellen tijdens het huren van je accommodatie, wil je dus verzekerd zijn van een ticket én accommodatie, dan dien je deze los te bestellen.

Ps: Slaap je liever in je eigen tent op onze reguliere camping? Scoor dan een weekendticket incl. camping via woohahfestival.com

🇬🇧 With over 60+ live acts, DJ’s and a full fledged side programme we have enough to offer during our 2018 edition. But what better way to upgrade your festival experience then to rent a bungalow on our festival grounds together with your entire squad? Together with Beekse Bergen we’re offering the ultimate hiphop getaway by choosing to stay in one of our luxury accommodations varying from bungalows to log cabins and more, offering the ability to stay with groups ranging from 4 to 16 persons.

Want more info? Be sure to take a look at the Beekse Bergen site to pick the right accommodation for you and your friends.

Attention: Booking for accommodations starts Friday December 8 at 10.00 together with the start of our ticket sales. It’s not possible to also buy tickets while booking your accommodation. If you want to get both, be sure to order them seperately. PS: Rather stay in your own tent at our regular campsite? Then be sure to get your weekendticket incl. campsite via woohahfestival.com

Share