Algemeen

WOO HAH! vindt plaats op vrijdag 13, zaterdag 14 en zondag 15 juli op evenemententerrein Beekse Bergen. Op zaterdag en zondag zal het terrein openen om 13.30 en sluiten om 03.00. De vrijdag is alleen toegankelijk voor bezitters van een weekendticket. Op die dag zal het terrein openen om 19.00

Ons festivalterrein is op zaterdag en zondag geopend van 13.30 tot 03.00. Op vrijdag is het festival geopend van 19.00 tot 03.00. De vrijdag is alleen toegankelijk voor houders van een weekendticket.

WOO HAH! is voor alle leeftijden, als je onder de 14 jaar bent dien je wel vergezeld te worden door een begeleider die 18+ is.

We raden bezoekers onder 14 aan niet te verblijven op de WOO HAH! camping en altijd vergezeld te worden van een begeleider ouder dan 18. Bezoekers onder 18 jaar krijgen een speciaal polsbandje.

Jazeker, je krijgt na het scannen van je ticket een polsbandje dat ons toont voor welke dag(en) je toegang hebt.

Op het festivalterrein en de aangrenzende campingterreinen zijn geen geldautomaten beschikbaar. Tokens,sigaretten en merch kunnen wel met PIN worden afgerekend. Cash geld is dus eigenlijk niet nodig op WOO HAH! maar uiteraard kun je tokens ook met contant geld afrekenen.

Jazeker, voor een kleine vergoeding kun je gebruiken maken van onze lockers. We raden je aan kostbare items thuis te laten.

Het is niet toegestaan om grote tassen of rugzakken mee te nemen naar het festivalterrein, op de camping zijn ze wel toegestaan. Handtassen met het formaat van maximaal een A4 en een dikte van ongeveer 10 centimeter, zijn uitgezonderd en mogen wel mee naar het festivalterrein.

Op het festivalterrein is er de mogelijkheid je telefoon op te laden..

Jazeker, wij bieden o.a. aangepast sanitair aan. Hou er wel rekening mee dat een flink stuk van ons terrein zich in de (open) natuur bevindt waaronder grasvelden en een strand, 100% bereikbaarheid met rolstoel is dus niet gegarandeerd.

WOO HAH! kent diverse podia waaronder twee grote mainstages en twee stages die zich in een tent bevinden.

Yes, kijk voor de verschillende EHBO plekken op onze festival plattegrond

WOO HAH! wordt georganiseerd door MOJO en 013 Poppodium

De huisstijl voor WOO HAH! 2018 is ontworpen door Toykyo uit Gent

Huisregels

Dat er risico’s zijn bij het gebruiken van alcohol en/of drugs weet je wel. Kijk voor meer informatie en de gezondheidsrisico’s op www.drugsenuitgaan.nl en www.unity.nl

De wettelijk hoeveelheid softdrugs (5 gram cannabis, wiet of hasj) per persoon is toegestaan op zowel het camping terrein als festivalterrein. Grotere hoeveelheden worden in beslag genomen door onze security. Rookwaren mogen alleen buiten opgestoken, in de tenten is dit niet toegestaan. Voor meer info over het nederlandse gedoogbeleid kijk je op deze website.

Overnachting/accommodatie

Jazeker, dit jaar kun je van vrijdag t/m maandag overnachten op ons campingterrein aangrenzend aan het festivalterrein. Je kunt je eigen tent meenemen, maar er is ook de mogelijkheid te overnachting in de diverse bungalows en blokhutten en safaritenten van het vakantiepark van de Beekse Bergen. Kijk daarvoor op deze website.

De camping is niet verplicht, maar wel de ideale ervaring voor WOO HAH! 2018.

Vanaf vrijdag 13 juli 15.00 openen de deuren van onze camping, deze zullen sluiten op maandag 16 juli om 12.00

Yes, naast slapen in een tent zijn er ook diverse bungalows en blokhutten te huur voor diverse gezelschappen. Wil je dus de ideale ervaring voor jou en je vriendengroep? Kijk dan deze site na voor meer info rond de diverse accommodaties.

Bekijk voor alle prijzen, eisen en benodigdheden voor het huren van een bungalow op deze site.

Om te overnachten op de reguliere WOO HAH! camping heb je een geldig campingticket nodig, deze zijn verkrijgbaar als een ticket inclusief camping. Elke persoon die blijft overnachten heeft individueel een campingticket nodig, het is dus niet mogelijk met meerdere personen op één campingticket te overnachten, ook niet als je de tent deelt.

Nee, het is niet mogelijk een eigen camper of caravan op ons terrein te plaatsen. Wel kun je gebruik maken van bungalows en andere accommodaties op het vakantiepark van beekse bergen. Bekijk daarvoor deze site.

Op het camping terrein zal er voldoende sanitair aanwezig om gebruik van te maken. Wij houden dit sanitair schoon, maar hou het zelf ook schoon voor je medegebruikers.
De bungalows en andere accommodaties zijn voorzien van eigen sanitair.

Wij hebben geen limiet voor hoe groot je tent mag zijn, zolang deze maar overeenstemt met het aantal personen dat er in zal slapen. Legertenten en/of groter zijn niet toegestaan, ook partytenten zijn niet toegestaan.

Nee, er is geen elektriciteit aanwezig, je kunt je telefoon opladen op het festivalterrein, maar we raden je ook aan een eigen powerbank mee te nemen.

Er volgt later meer info over onze camping winkel

Jazeker, hiervoor moet je ook een parkeerticket aanschaffen. Hou er rekening mee dat het niet mogelijk is je motor te stallen naast je tent en/of accommodatie.

Food & Drinks

Bij ons op het festival betaal je met tokens die beschikbaar zijn bij de diverse betaalautomaten op het camping- én festivalterrein.

Onze diverse cateraars kunnen binnen hun aanbod rekening houden met de meest gebruikelijke allergieën, geef dit voor je bestelling aan. Bij twijfel of je allergisch bent voor een product kun je ze altijd vragen naar alternatieven. Moet je medicijnen slikken? Zorg dan voor een geldig doktersvoorschrift zodat onze security je binnen kan laten.

Het is niet toegestaan zelf eten mee te brengen op het festivalterrein, op het campingterrein is dit wel mogelijk.

Tickets

Er zijn 3 soorten tickets beschikbaar:

  • weekendtickets incl. Camping: voor €138,90 (incl. Servicekosten)
  • weekedtickets excl. Camping: voor €102,90 (incl. Servicekosten)
  • dagtickets: voor €62,90 (incl. Servicekosten) per dag

Alleen houders van een weekendticket hebben toegang op vrijdag 13 juli van 19.00 tot 03.00

Tickets zijn verkrijgbaar via ticketmaster.nl. Bestel je tickets alleen via Ticketmaster, zo ben je verzekerd van een echt en geldig ticket.

Door in te loggen op je account op ticketmaster.nl kun je jouw gekochte tickets opnieuw ophalen. Ben je jouw wachtwoord van je Ticketmaster account? Neem dan contact op met ticketmaster via www.ticketmaster.nl

Nee, wij verkopen geen VIP tickets en/of andere tickets die je een voorrang geven op andere bezoekers.

Ook dit jaar verkopen wij weer tickets met CJP korting. Voor deze tickets geldt op=op. CJP tickets zijn verkrijgbaar via de site van CJP.

Dit kunnen wij niet doen, het kopen van een ticket via een 2de hands kanaal is op eigen risico en wordt afgeraden door de organisatie. We raden aan alleen tickets te kopen via ticketmaster.nl

Nee dit is niet toegestaan, het polsbandje is persoonsgebonden en dus niet over te dragen. Het is niet mogelijk om bijv. Zelf op zaterdag te gaan en op zondag je polsbandje aan een ander persoon te geven. Onze security check de polsbandjes dagelijks bij de poort.

Vervoer

WOO HAH! vindt plaats op evenemententerrein Beekse Bergen, stel je navigatie in op Hilvarenbeek en volg vanaf daar de gele borden van WOO HAH! festival.
Er rijden dagelijks pendelbussen tussen het centraal station van Tilburg en ons festivalterrein.

Schakel je navigatie in op Hilvarenbeek, en schakel je navigatie uit zodra je de gele borden van WOO HAH! ziet.

Event Travel faciliteert georganiseerde busreizen naar WOO HAH! met opstapplaatsen door heel Nederland. Check de website van Event Travel voor tickets en reisinformatie.

We raden je aan om een weekendticket te kopen en het gehele weekend te overnachten. Wil je echter gebruik maken van de trein, dan raden we je aan de NS reisplanner te bekijken voor jouw meest geschikte treintijden.

Er rijden dagelijks pendelbussen tussen het centraal station van Tilburg en ons festivalterrein. Tickets voor de pendelbus zijn tzt verkrijgbaar via onze tickets pagina.

Reis je vanuit het buitenland? Bekijk dan ons tips op deze pagina.

Jazeker, er zijn fietsrekken beschikbaar bij de ingang van ons camping/festival terrein

Bij de ingang van ons camping/festival terrein is een kiss & ride zone, volg hiervoor de gele borden.

Overig

We raden je aan zelf gehoorbescherming aan te schaffen die voor jou het beste past, maar er zijn natuurlijk ook oordoppen beschikbaar op ons terrein. Bekijk de festivalplattegrond voor de plekken waar je oordopjes kunt kopen.

Dit kan, meer info hierover volgt later dit jaar.

Als het tijdens de festivaldagen zelf gebeurt kun je contact opnemen met onze lost & found. Alle spullen die we vinden tijdens het opruimen van het festival zullen ondergebracht worden bij 013 Poppodium Tilburg. Neem contact op met info@013.nl en beschrijf je verloren item in detail, dan komen we zo snel mogelijk bij je terug of het item is gevonden.

Top! Stuur deze door naar info@woohahfestival.com, wij kunnen niet overal op reageren, maar weet dat je mail gelezen wordt!

Net als voorgaande jaren zijn wij ook dit jaar weer op zoek naar mensen die de handen uit de mouwen willen steken als vrijwilliger. Wil jij ons komen helpen? Stuur dan een mailtje naar woohahcrew@013.nl dan nemen wij in het voorjaar contact met je op.